PARAPETTO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Parapetto. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:50 Eten was prima maar aan de koude kant en ik heb 1,5 uur moeten wachten tot het bezorgd werd.
20 mei 2024 om 19:04 Eten was koud en de friet zat er niet bij.. 2x moeten bellen nog geen friet gekregen !! Werd gezegd regelen we de volgende keer, maar voor ons geen volgende keer meer !!
13 mei 2024 om 12:21 Snel geleverd
6 mei 2024 om 10:04 2 uur moeten wachten op de bestelling
13 mrt 2024 om 20:29 Ruim 2u aan het wachten, en er is nog niks bezorgd. Al 2x bezorgd en het smoesje we zijn onderweg kan ik niet meer geloven!!!
9 mrt 2024 om 20:15 Goed verzorgd. Heerlijk mager vlees en knapperige groenten
7 mrt 2024 om 10:37 Uitstekend
3 mrt 2024 om 12:20 Wacht nog steeds op mij friet
28 feb 2024 om 7:34 heel slecht en onproffessioneel meer dan 2 uur lang op mijn eten gewacht en het is gewoon nooit gekomen schaam jullie dood als restaurant zijnde
26 feb 2024 om 19:01 netjes op de afgesproken tijd, bestellen al jaren hier, top vent ook
19 feb 2024 om 23:09 Goede pasta, fijne bezorging en je krijgt wat je besteld met goede kwaliteit
18 feb 2024 om 20:19 Bezorger, bezorgd regelmatig niet aan de deur belt altijd kom naar beneden. Zou fijn zijn als er wel aan de deur wordt bezorgd in de toekomst! Eten was niet wat ik had besteld jammer.