PARAPETTO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Parapetto. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 14:54 Was niet wat ik besteld had .de frisdrank was niet gekoeld erg jammer dat bij je eten gewenst
29 aug 2022 om 19:50 Op de gevraagde tijd bezorgd! Eten nog goed warm en erg lekker…
29 aug 2022 om 8:36 Ik heb nooit eten ontvangen…. Kreeg 10 minuten nadat ik besteld had een telefoontje dat ze toch niet konden bezorgen. Wel al betaald en zit nog op antwoord van thuisbezorgd te wachten hoe dat opgelost gaat worden!
26 aug 2022 om 6:36 In de avond besteld. Na 1.5 uur wachten stond de bezorger aan de deur. Bestelling ook nog niet eens compleet. Miste een broodje en de extra gekochten sausjes ontbraken
26 aug 2022 om 1:24 duurde echt veels te lang en er waren een paar dingen niet
9 aug 2022 om 1:46 Bijna 2 uur gewacht en 3x gebeld. De pizza’s waren lekker, maar bijna koud. De bestelling klopte niet. Toen we bij de bezorging aangaven dat we het lang vonden duren, kregen we de opmerking “wees blij dat je eten hebt”.
6 aug 2022 om 11:26 De beste uit Son. Super snelle bezorging en ze lezen altijd de opmerkingen
5 aug 2022 om 0:57 Bijna 3 uur gewacht op een donderdag avond. Eten was wel klappers.
1 aug 2022 om 22:31 We hebben ruim 1 uur en 40 minuten moeten wachten op twee smerige pizza’s. Erg jammer
23 jul 2022 om 21:25 Snel en lekker!
23 jul 2022 om 1:28 Heerlijk eten
20 jul 2022 om 20:16 Helaas was de gyros teveel gekruid waardoor het vlees niet meer te proeven was. Frietjes waren heel goed. Bezorging ook prima, had 18.00 aangegeven en precies om 18.00 werd de bestelling bezorgd. Volgende keer minder kruiden op het vlees dan prima