PARAPETTO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1055 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Parapetto. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 4:23 Eten is (wederom) pas na 2 uur bezorgd. Parapetto gaf aan in de app het eten is er over 1 uur. Toen ik belde kreeg ik (wederom) de kutsmoes "het is onderweg". 1 uur te laat kreeg ik uiteindelijk mijn eten, helaas aan de koude kant.
25 jan 2023 om 21:38 Ik kan maar max 90 minuten kiezen, maar het duurde 2 uur. Toen zagen we dat de ravioli er niet was, maar lasagne, de macaroni was penne en de 2 Ben&Jerry ijsjes waren 1 ijsje en een blikje cola en dat ijsje was ook nog niet de juiste smaak.
11 jan 2023 om 1:09 Pizza was koud en de bezorger stond op het verkeerde adres. Had hierover gebeld en wij wonen er 5 minuten vanaf nadat we al 2 keer gebeld hadden voor onze bestelling. Heel jammer
10 jan 2023 om 21:29 Prima kapsalon
10 jan 2023 om 19:18 Lekker eten
8 jan 2023 om 0:21 Om 19 uur besteld en om 21:10 pas het eten er pas. Terwijl de site aangaf om 19:50 uur. Eten smaakte goed maar vind ruim 2 uur wachten op mijn eten wel erg lang
3 jan 2023 om 23:56 Bezorger super vriendelijk Eten lang verhaal kort gemaakt nog nooit zo slecht gegeten Mijn honden krijgen beter eten
2 jan 2023 om 1:20 Iets op de pizza was duidelijk niet meer goed, smaakte gewoon rot
31 dec 2022 om 23:04 Het bestelde was lekker op de Lasagna na, die was te zuur. Heel jammer
30 dec 2022 om 11:51 Snel en klant vriendelijk geleverd, Zeker een aanrader.
28 dec 2022 om 2:06 Snelle bezorging kebab was okee
25 dec 2022 om 19:40 Bezorgen kon het niet vinden. Na 10 min telefonisch uitleg het eten zelf 2 straten verder op mogen halen in de regen. Bestelling incorrect. Na telefonisch contact wat het als nog leveren van de juiste bestelling of geld terug geen optie.